Seriál Pán prsteňov od Amazonu už o dva týždne dorazí na streamovaciu službu Prime Video. Amazon teraz príchod svojej vlajkovej lode pripomenul ďalším fantastickým trailerom.

Ukáže nárast Saurona k moci

Nová upútavka je síce o niečo kratšia ako tá posledná, opäť ale ukazuje čriepky deja. Je jasné, že 2. séria fantasy novinky sa bude sústreďovať najmä na ukovanie Prsteňov moci a uvedenie Sauronových plánov do pohybu. Elfovia Sauronovu zradu odhalia ako prví, na čo doplatia hrozivou a ničivou vojnou.

V druhej sérii tvorcovia sľubujú výrazne temnejší a autentickejší zážitok, rovnako ako väčší dôraz na postavy. Režisérka Charlotte Brändström, ktorá sa postarala o vybrané epizódy prvej série, tiež naznačila, že na divákov čaká viacero veľkých zvratov.

Prvá séria seriálového Pána prsteňov sa zameriavala najmä na odhalenie Saurona, ku ktorému došlo v poslednej epizóde. Teraz Temný pán začne naberať na sile a je pripravený otvorene vystúpiť voči svojim nepriateľom.

Okrem navrátilcov v podobe hereckých predstaviteľov Saurona, Galadriel a ďalších, bude k najvýraznejším postavám patriť Círdan, jeden z najstarších a najmúdrejších elfov, ktorý sa neskôr stal aj kľúčovou osobnosťou v boji proti Sauronovi.

Otázna naďalej zostáva identita neznámeho čarodejníka, ktorý by mohol byť Gandalfom, ale v tomto prípade sa núka hneď niekoľko vysvetlení. Isté je, že magická entita v druhej sérii príde do kontaktu s Tomom Bombadilom, ďalšou mocnou bytosťou z kníh J.R.R. Tolkiena, pre ktorú pôjde o prvé vystúpenie na obrazovke. Fanúšikovia však po predošlom traileri vyjadrili so spracovaním Bombadila pochybnosti.

Pán prsteňov: Prstene moci svojou druhou sériou na Prime Video pokračuje 29. augusta. Rovnako ako predchodca, bude aj pokračovanie pozostávať z ôsmich epizód, v deň premiéry budú pre divákov k dispozícii prvé tri časti.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú