Augustová filmová a seriálová nádielka ešte nedosiahla ani svoj vrchol a streamovacia platforma SkyShowtime už stihla zverejniť pútavý zoznam noviniek, ktoré do jej knižnice dorazia v septembri. Okrem originálnych noviniek na nás čakajú aj mimoriadne očakávané pokračovania obľúbených seriálov či legendárna komédia.

Najväčšiu pozornosť púta pokračovanie seriálového hitu

Spomedzi všetkých noviniek sa najviac očakáva 2. séria mafiánskeho seriálu Tulsa King, ktorá dorazí na obrazovky 18. septembra a fanúšikovia sa tak opäť môžu tešiť na Sylvestera Stalloneho ako mafiánskeho bossa, ktorý spolu s jeho partiou pokračujú v budovaní rozrastajúceho sa impéria v Tulse.

Nie sú však jedinou mafiou, kto si chce vydobyť svoje postavenie. S blížiacimi sa hrozbami zo strany mafie z Kansas City a veľmi vplyvného miestneho podnikateľa sa Dwight snaží udržať svoju rodinu a partiu v bezpečí a zároveň mať pod kontrolou všetky svoje obchody. Navyše má v New Yorku stále nevybavené účty.

TMDB

Vo svojej druhej sérii sa vráti už 23. septembra aj ikonický komediálny seriál Frasier. V nových epizódach budeme sledovať ďalšiu kapitolu života Frasiera Cranea (Kelsey Grammer), ktorý sa vracia do Bostonu, aby čelil novým výzvam, nadviazal nové vzťahy a s trochou nádeje si konečne splnil jeden či dva staré sny.

Okrem Grammera si v novom seriáli zahrajú Jack Cutmore-Scott ako Frasierov syn Freddy, Nicholas Lyndhurst ako Frasierov dávny kamarát z vysokej školy, z ktorého sa stal univerzitný profesor Alan, Toks Olagundoye ako Olivia, Alanova kolegyňa a vedúca katedry psychológie na univerzite, Jess Salgueiro ako Freddyho spolubývajúca Eve a Anders Keith ako Frasierov synovec David. SkyShowtime nezabudol ani na najmenších divákov a s 10. sériou sa 30. septembra vráti na obrazovky aj obľúbená Labková patrola.

Seriálová novinka ako odpoveď na „cancel culture“

Najzaujímavejšou seriálovou novinkou v septembri bude rozhodne nová dramatická séria Douglas is cancelled, ktorého príbeh nápadne pripomína niekoľko známych medializovaných škandálov zo sveta šoubiznisu.

TMDB

Seriál od tvorcu Stevena Moffata sleduje miláčika národa, skúseného moderátora Douglasa Bellowsa (Hugh Bonneville), ktorý sa stane stredobodom novej „kultúrnej vojny“ a diskusie miliónov ľudí na sociálnych sieťach po tom, čo urobí neuvážený sexistický vtip na svadbe. Douglas sa tak dostáva do víru nekontrolovateľnej hystérie a digitálnej búrky, ktorá mu urobí zo života peklo. Seriál obsahuje len štyri epizódy a bude uvedený na obrazovkách 5. septembra.

Predplatiteľom knižnice SkyShowtime pribudnú počas septembra v ponuke aj viaceré zaujímavé filmy. Streamovacia služba predstaví 30. septembra silný príbeh o nepravdepodobnom pute, ktoré sa vytvorí medzi rebelujúcim študentom, neobľúbeným profesorom a šéfkou školskej jedálne vo filme Zimné prázdniny.

Oceňovaná dráma či obľúbená teenagerská komédia

V dojemnej komediálnej dráme si zahrali držitelia Zlatého glóbusu Paul Giamatti, držiteľka Oscara Da’Vine Joy Randolph a mladý talentovaný herec Dominic Sessa. S titulom držiteľa piatich nominácií na Oscara a zisku Zlatého glóbusu za najlepší film je už aktuálne k dispozícii v knižnici streamovacej platformy aj snímka Lady Bird od režisérky Grety Gerwig, ktorá predstavila film o zložitom a krehkom období dospievania, hľadania identity a prechodu do dospelosti.

Tento vtipný a dojímavý príbeh o dospievaní sa odohráva v kalifornskom Sacramente v roku 2002 a sleduje Lady Bird (Saoirse Ronan), ktorá zažíva vrcholy a pády čerstvej dospelosti a zároveň sa musí vyrovnať s búrlivým vzťahom so svojou matkou.

TMDB

Na tému dospelosti je aj legendárna komédia Prci, prci, prcičky, ktorej druhé pokračovanie je už tiež súčasťou knižnice. Úspešná komédia sa stala kultom u filmových divákov, ktorí v divokých, často trápnych, ale vždy úprimných dobrodružstvách s nálepkou American Pie videli odraz svojich vlastných životných skúseností.

S celým hereckým obsadením pôvodnej komédie sa Prci, prci, prcičky 2 odvážne vydáva ďalším krokom k hranici dospelosti. V ponuke pre predplatiteľov boli nedávno pridané aj ďalšie tínedžerské komédie ako Protivné baby či legendárny The Breakfast Club vydaný ešte v roku 1985.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú