Do vydania GTA 6 nám takmer s určitosťou zostáva viac ako rok a svojimi vyjadreniami na seba strhol pozornosť bývalý technický riaditeľ série Obbe Vermeij, ktorý varuje hráčov pred vysokými očakávaniami. V rozhovore s youtuberom SanInPlay povedal, že technický pokrok oproti piatej časti populárnej série nemusí byť až tak veľký ako by si mysleli.

Konkrétne odkazuje na fakt, že v dnešnej dobe nie sú rozdiely v grafike medzi konzolovými generáciami až tak veľké ako tomu bolo napríklad pri prvej a druhej generácii konzol PlayStation. Najväčšie rozdiely máme očakávať v malých detailoch, ako napríklad v scéne z traileru, kde každá postava na pláži robí niečo iné a každá má vlastnú animáciu.

Jedným dychom tiež dodáva, že hre a jej vývojárom verí a aj keď sa nebude príliš líšiť od GTA 5 a ľudia budú sklamaní, stále pôjde o najlepšiu hru súčasnosti. Uzavrel to svojim pohľadom na to, že koncept Miami ako mesta plného šialených ľudí a aligátorov mu dokonale sedí do celkového obrazu značky.

Negatívne dojmy z hry, ktorá sa bude podobať na svojho 11 ročného predchodcu môžu v extrémnom prípade spôsobiť aj review bombing, pred ktorým varuje už aj vydavateľ GTA, spoločnosť Take-Two. Ten by mohol mať negatívny vplyv na ich povesť a rapídne tak zasiahnuť príjmy firmy, keďže Take-Two by muselo kvôli kompenzácii negatívnych recenzii zvýšiť rozpočet na propagáciu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú