Predplatitelia Netflixu opäť prídu o časť ponúkaného obsahu. Streamovacia služba už zajtra z ponuky odstráni viac ako 40 filmov. Deje sa tak z dôvodu vypršania vysielacích práv, ktoré Netflix nakúpil od tretích strán. Diváci na Slovensku sa tak na čas musia rozlúčiť napríklad so sériou Rýchlo a zbesilo či vybranými snímkami Transformers.

Odchádzajú viaceré akčné bomby

Netflix svoj obsah neustále obmieňa a tituly zakúpené od tretích strán (teda všetko mimo Netflix Originals) sú v ponuke služby spravidla dostupné iba dočasne. Streamovacia platforma preto na konci mája príde o viac než 40 filmov.

Figurujú medzi nimi predovšetkým akčné hity v podobe filmov Rýchlo a zbesilo (prvých osem dielov), ale tiež Transformers či Transformers: Posledný rytier. Okrem nich používatelia prídu aj o ďalšie snímky s Markom Wahlbergom. Za zmienku stojí napríklad životopisná dráma Všetky prachy sveta alebo vydarený katastrofický film Deepwater Horizon.

Universal Pictures

Z obsahu ďalej odchádza napríklad dvojica hororových titulov Underwater, Jigsaw a Resident Evil, rovnako ako komiksové filmy Spider-Man, Black Adam či športová dráma Americký outsider. Celkovo na zozname odchádzajúcich titulov figuruje viac než 40 filmov.

Mnohé z nich sa do ponuky Netflixu nakoniec vrátia. Služba tituly od tretích strán vo svojom obsahu neustále rotuje a má vo zvyku po niekoľkých mesiacoch ich znova zaradiť do ponuky. Viaceré zo zmienených filmov používatelia na Slovensku nájdu aj u konkurencie. Séria Rýchlo a zbesilo či Transformers je napríklad dostupná na streamovacej platforme SkyShowtime.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú