Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Mlais, ktorá sa v posledných týždňoch dostáva do povedomia fanúšikov so svojim modelom M52, ktorý je so špičkovou výbavou a nízkou cenou naozajstný trhák. Ďalším prírastkom do rodiny smartfónov Mlais bude model s obrovskou 4800 mAh batériou, o ktorom sme sa dnes dozvedeli bližšie informácie.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na Facebooku a Google+!

Prvý render, ktorý unikol, nás oboznamuje s dizajnom, ktorý bude v tomto prípade opäť vydarený. Použité materiály sú na vysokej úrovni, čo nám dokazujú aj obrázky, na ktorých vidíme, že konštrukcia bude vyrobená z horčíka, ktorý zaručí lepšie odvádzanie tepla. Telefón bude pravdepodobne obsahovať 5-palcový displej a o softvérovú časť sa postará Android 5.0. O výkon sa bude starať procesor z dielne MediaTeku, MT6732, ktorému bude sekundovať operačná pamäť o kapacite 2 GB.

Spoločnosť Mlais určite patrí medzi skokanov roka a chce to potvrdiť aj touto novinkou s monštruóznou batériou. Nový Mlais MX určite poteší mnohých užívateľov, ktorých prestalo baviť neustále zmenšovanie kapacít batérií na úkor dizajnu. Predstavenie by sa malo konať v priebehu tohto týždňa.

Preferujete radšej krajší dizajn alebo dlhšiu výdrž? Dajte nám vedieť, čo patrí pre vás medzi hlavné aspekty pri výbere smartfónu.

Zdroj: Gizchina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú