Jedna z najpoužívanejší aplikácií sveta konečne prichádza s vytúženou funkciou. Whatsapp od najbližšej aktualizácie umožní využívať jeden účet až na štyroch rôznych zariadeniach, informuje 9to5.

Doposiaľ bolo možné jeden účet Whatsapp zakaždým využívať iba na jednom zariadení, obvykle v mobile. Používateľ v prípade migrácie najskôr musel účet verifikovať a následne bol na starom zariadení deaktivovaný, čo množstvo používateľov frustrovalo. Diaĺoi sa tak napríklad aj pri snahe použiť WhatsApp na počítači alebo druhom, pracovnom smartfóne.

Na internete sa objavilo niekoľko návodov, ako systém obísť, po novom už na podobné praktiky nebude dôvod. Služba si od novej funkcie sľubuje lepšiu previazanosť a avizuje tiež väčšiu slobodu pre používateľov, ktorí budú môcť jeden účet súbežne využívať na 4 zariadeniach.

Aplikácia prichádza aj s novým spôsobom prihlasovania. Po zadaní telefónneho čísla na webe Whatsapp môže používateľ namiesto skenovania QR kódu získať jednorázový kód, pomocou ktorého môže prepojiť viaceré zariadenia.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú