Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Internetový obchod Alza zmenil cenník poplatkov, ktoré najnovšie zavádza aj za doteraz bezplatnú službu. Poplatok si po novom pýta už aj za vyzdvihnutie tovaru, ktorý je dostupný ihneď na predajni, všimol si portál Živě.cz. Rovnakú politiku zaviedla Alza aj na Slovensku.

Viaceré veľké obchody s elektronikou ponúkajú v prípade objednávky tovaru, ktorý je dostupný priamo na vybranej predajni, vyzdvihnutie úplne zadarmo. Po objednávke pracovník len pripraví dostupný tovar a zákazník si preňho môže prísť už za krátku chvíľu.  Takýto spôsob bezplatného vyzdvihnutia tovaru dostupného na predajni ponúka stále napríklad NAY Elektrodom.

Donedávna takúto možnosť ponúkala aj Alza, ktorá však zmenila cenník. Po novom tak zaviedla poplatok aj za vyzdvihnutie tovaru na predajni, za čo zákazník zaplatí v každom prípade 1,50 €.

Poplatok za vyzdvihnutie na predajni bol predtým účtovaný iba ak bolo potrebné tovar na vybranú predajňu doručiť zo skladu. Teraz je však platný v každom prípade. E-shop však momentálne ponúka akciu s doručením zadarmo pri nákupe nad 20 € a platbou Visa kartou.

Zdroj: Živě.cz

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú