Napäté vzťahy medzi slovenským premiérom a ministrom hospodárstva si stihol všimnúť už zrejme každý. Neprestajné zaplavovanie Facebooku statusmi a roztržky medzi Matovičom a Sulíkom vystihli tvorcovia novej webovej hry Statusovič. V hre sa hráč ujíma hlavnej postavy – Richarda Sulíka, ktorá sa vyhýba statusom Igora Matoviča zo sociálnej siete.

Táto netradičná novinka pre skrátenie dlhej chvíle sa spracovaním podobá na ikonického T-Rexa, ktorého môžeme poznať z prehliadača Chrome. Princíp celej hry je taktiež podobný, no namiesto postavičky dinosaura, ktorý preskakuje kaktusy, je v hlavnej úlohe Richard Sulík, ktorý sa musí vyhýbať statusom Igora Matoviča. Webová hra zobrazuje reálne statusy premiéra z jeho facebookového profilu.

Práve týmto príspevkom v hre sa musí minister hospodárstva vyhýbať. Statusovič teda vtipným spôsobom a jednoduchým spracovaním reflektuje vzťahy medzi týmito dvoma vládnymi predstaviteľmi, ktorí si svoje problémy a názory radi vymieňajú aj prostredníctvom Facebooku. Hru si môžeš zahrať vo webovom prehliadači na tomto odkaze.

 Zdroj: Statusovič

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú