Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-redmi-note-3-pro
Už včera sme vás informovali, že spoločnosť Vivo predstaví 1. marca svoju vlajkovú loď Vivo XPlay 5. S najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o prvý smartfón s RAM o veľkosti 6 GB. Srdcom zariadenia bude najvýkonnejší procesor súčasnosti Snapdragon 820. Dnes sa na internete objavili prvé rendery, ktoré odhaľujú možný dizajn novinky.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Ako to už býva zvykom, pravdepodobná podobizeň vlajkovej lode sa objavila na čínskej sociálnej sieti Weibo. Ak sa rendery nemýlia, tak Vivo XPlay 5 prinesie vskutku zaujímavý dizajn. Napokon posúďte sami.

ViVo Xplay 3S môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


vivo-xplay-5-renders-02

Minimálne rámiky okolo displeja, ktorý je zahnutý na oboch krajov. Aj to ponúkne Vivo XPlay 5.

vivo-xplay-5-renders-03

Spoločnosť Vivo už potvrdila Snapdragon 820, 6 GB  RAM či displej s 2K rozlíšením. Dnes sa k tomu pridalo zaujímavé riešenie v oblasti audia, a to použitie technológie Hi-Fi 3.0. Fanúšikovia spoločnosti vedia, že na zvuku si Vivo dalo vždy záležať, preto by nové štandardy mali tento zážitok len umocniť.

vivo-xplay-5-hi-fi-3

Novinka ponúka ozaj nadupaný hardvér. Dnes sa na verejnosť dostal aj prvý výsledok testu hrubého výkonu zo známej aplikácie Antutu, v ktorej dosiahla novinka neuveriteľných 162 000 bodov. Aj keď sme tušili, že výsledok bude presvedčivý, takto vysoké číslo sme nečakali.

vivo-xplay-5-antutu-benchmark

Ak je skóre pravdivé, tak by mohlo ísť o najvýkonnejší testovaný smartfón. Viac informácií by mali priniesť nasledujúce dni. Pravdou však ostáva, že Vivo XPlay 5 je vlajková loď ako sa patrí a môže osloviť množstvo fanúšikov čínskych smartfónov. Ak sa k tomu pridá dobré softvérové riešenie a prijateľná cena, úspech na seba nenechá dlho čakať.

Zdroje: Gizchina, Gizmochina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú