Rovnako ako každý rok, aj tento bude predstavenie nových iPhonov 12 veľmi sledovanou akciou. Hoci je do termínu predstavenia ešte ďaleko, už teraz sa objavila informácia, že ponesú až 6 GB RAM pamäte, duálny či trojitý fotoaparát a možno aj 5G konektivitu.

Každoročné predstavenie nových iPhonov je jednou z najsledovanejších technologických udalostí. Najnovšie úniky z portálu MacRumors hovoria, že tento rok uviďme v línii smartfónov iPhone 12 celkovo 4 modely.

Dva najvyššie modely prinesú 6 GB RAM pamäte

Podľa analytikov Timothyho Arcuriho a Munjala Shaha, plánuje Apple pre rok 2020 predstaviť model s uhlopriečkou displeja 5,4-palcov, 6,7-palcov a dva modely s uhlopriečkou na úrovni 6,1-palcov. Všetky 4 modely by mali ponúknuť displej s technológiou OLED, no ostatné špecifikácie ako je hlavný fotoaparát a kapacita RAM pamäte, budú odlišné v závislosti na zvolenej verzii.

Prvý 5,4-palcový a druhý 6,1-palcový model ponúknu duálny zadný fotoaparát a 4 GB RAM. Ďalší 6,1-palcový model spolu s najväčším 6,7-palcovým modelom by mali ponúknuť trojitý fotoaparát s technológiou ToF 3D snímania a 6 GB RAM. Tieto dohady sa v rámci špecifikácie fotoaparátov zhodujú s dohadmi ďalšieho známeho analytika Ming-Chi Kuoa z predchádzajúceho mesiaca.

5G konektivita ako kľúčová vlastnosť

Na druhej strane sa ale špecifikácie ohľadom 6 GB RAM najvyšších dvoch modelov z línie zhodujú s predpokladmi analýzy bankovej inštitúcie Barclays, ktorá bola zverejnená ešte v novembri minulého roka.

Navyše sa očakáva, že 5G konektivita by mala byť hlavným špecifikom najvyššie vybavených tohtoročných iPhonov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú