Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-mx5
Už včera preniklo online niekoľko pozvánok spoločnosti Meizu určených pre médiá. Pozvánky naznačujú možnosť predstavenia nového zariadenia. Je možné, že tým zariadením bude očakávaná vlajková loď Meizu MX6.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Podľa posledných dohadov Meizu predstaví svoju vlajkovú loď Meizu MX6 skôr, ako bolo zvykom po uplynulé roky. S prihliadnutím na možný dátum predstavenia, ktorým by mal byť marec, je možné, že uniknuté pozvánky informujú práve o tejto udalosti.

Meizu MX5 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


meizu-mx6-pozvanka
Meizu MX6 by mal prísť s podobným dizajnom ako jeho predchodca, Meizu MX5. K prémiovému vzhľadu ma dopomôcť ultratenký, kovový rám a použitie skla. Nedávno uniknuté špecifikácie na stránke AnTuTu predpovedajú 10-jadrový procesor Helio X20, 3 GB RAM, grafický procesor Mali-T880 MP4 či najnovší Android 6.0. Niektoré špekulácie dokonca hovoria o ešte výkonnejšom hardvéri. Zariadenie by podľa nich malo prísť so 4 GB RAM, 20.7 MPx zadným fotoaparátom a vpredu by malo ísť o 8 MPx jednotku. O dostatok energie sa má postarať baterka s kapacitou 4000 mAh.

meizu-mx6-pozvanka-2
Či pozvánky skutočne informujú o predstavení Meizu MX6 zatiaľ nie je možné potvrdiť a na oficiálne vyhlásenie od spoločnosti Meizu si musíme ešte pár dní počkať.

Meizu-MX6-specs-MT6797

Údajné špecifikácie Meizu MX6

Zdroj: Gizmochina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú