Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Séria troch videí, ktoré sa dávnejšie objavili na internete a ktoré boli považované za „falošné“, Americké námorníctvo teraz oficiálne označilo za autentické. Priznáva, že sa na týchto videách nachádza UFO, teda objekty, ktoré doteraz nedokázali identifikovať, informuje portál Futurism.

Videá zachytené pilotmi Amerického námorníctva sa na internet dostali aj vďaka bývalému členovi skupiny Blink-182, Tomovi DeLongeovi, ktorý sa dal po skončení hudobnej kariéry na štúdium UFO. Tom pracuje aj v organizácii To The Stars Academy, ktorá tiež skúma neidentifikované lietajúce objekty a ktorá zverejnila na svojom YouTube spomínané video ešte v roku 2017.

Hovorca námorníctva oficiálne potvrdil, že objekty zachytené na týchto videách sa im doposiaľ nepodarilo identifikovať a tiež to, že  objekty nemali povolenie na prelet nad americkým územím, čím narušili vzdušný priestor USA, píše LouderSound. Videá taktiež zachytávajú rádiovú komunikáciu medzi pilotmi, ktorí jasne hovoria o tom, čo za objekty sa pred nimi nachádzajú.

Portál PopularMechanics jasne hovorí, že zachytené objekty vykonali také manévre, ktoré by so súčasnými ľudskými technológiami nebolo v žiadnom prípade možné vykonať. Na jednom videu sa objekt vznáša vo výške 24 kilometrov, následne rýchlo zostúpi na úroveň 6 kilometrov a potom rýchlo odletí a stratí sa z radaru.

UFO, alebo aj neidentifikované letecké objekty, však nie sú zárukou mimozemšťanov či lietajúcich tanierov. Tento termín sa používa na všetko, čo lieta na oblohe a čo sa doposiaľ nepodarilo identifikovať.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú