Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple predstavil svoje nové iPhony iba pred 2 dňami. Už predtým sme mohli z rôznych únikov získať predstavy o výkone týchto modelov a ich procesora, no teraz sa v benchmarkovom teste Geekbench objavili nové výsledky. Posledné testovanie výkonu iPhonu 11 v aplikácii Geekbench 4 a Geekbench 5 potvrdzuje ohromnú silu procesora A13 Bionic.

Najnovšie výsledky testovania z 11. septembra v tejto aplikácii zverejnil na Twitteri leakster IceUniverse. Benchmarková aplikácia Geekbench prednedávnom dostala novú 5. verziu, ktorá zmenila spôsob výpočtu a testovania výkonu zariadení, kvôli čomu sú výsledné čísla omnoho nižšie ako v prípade predchádzajúcej verzie. To však nemení nič na fakte, že aj táto aplikácia teraz potvrdzuje poriadnu výpočtovú silu, ktorú nový čip A13 Bionic dodáva iPhonu 11, iPhonu 11 Pro a Pro Max.

S výsledkom 5 472 bodov za test „single-core“ a 13 769 bodov v „multi-core“ teste aplikácie Geekbench 4 patrí trojica iPhonov medzi tie najvýkonnejšie smartfóny sveta, pričom s prehľadom prekonáva konkurenciu so systémom Android. Nové testovanie v Geekbench 5 potom prinieslo výsledky 1 324 bodov pre „single-core“ test a 3 394 bodov pre „multi-core“ testovanie. Pre porovnanie dosiahol minuloročný iPhone XS Max v tejto novej aplikácii o niekoľko stoviek bodov nižšie výsledky.

Zdroj: IceUniverse/Twitter

 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú