Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pred dvoma dňami sa skončil prestížny filmový festival Comic Con 2019, ktorý odhalil viacero zaujímavých noviniek nielen zo sveta Marvelu. Pre mnohých však boli najzaujímavejšie informácie práve tie, ktoré sa týkali 4. fázy MCU. Veľmi očakávanou novinkou je film Doctor Strange 2, ktorý sa očakávaniam určite vymyká. Portál Screenrant prináša prvotné zhodnotenie, v ktorom okrem iného vysvetľuje v čom bude Doctor Strange 2 iný.

V momente, keď Kevin Feige vyšiel na pódium a svetu oznámil plány štúdia Marvel, fanúšikovia vzrušene očakávali predstavenie nových sóloviek a pokračovaní predchádzajúcich sérií. Medzi ne patria filmy ako Thor 4, Captain Marvel 2, Black Panther 2 či Doctor Strange 2, ktorý ponesie oficiálny názov Doctor Strange In The Multiverse of Madness.

Prvý horor v MCU

Naozaj Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) v novinke preskúma Multiverse? Navštívime ďalšie verzie MCU, kde sa budú nachádzať iné postavy ? Akým spôsobom do toho zapadne Scarlet Witch a jej seriál ? To sú otázky, ktoré zaujímajú určite množstvo fanúšikov, avšak Screenrant sa vo svojom článku tentokrát venuje tomu, čo o novinke prezradil priamo režisér: “Spravíme prvý strašidelný MCU film.” 

Na Comic Con 2019 v San Diegu sa pri predstavení filmu Doctor Strange 2 ukázal aj jeho režisér Scott Derrickson (pracoval aj na prvej časti z roku 2016), ktorý odhalil naozaj vzrušujúcu novinku. Prečo však zamieňame slovo “strašidelný” za slovo “horor” ? Nuž, dôvodom je práve samotný Derrickson.

Nenechaj si ujsť
Kedy uvidíme filmy X-Men, Fantastická štvorka či Blade? Pre niektorých prichádza sklamanie

Práve on je totižto najideálnejšia voľba na tvorcu, ktorý tento žáner prinesie do Marvel Cinematic Universe. V minulosti totižto už pracoval na scenároch a režíroval filmy, akými sú napríklad Hellraiser: Inferno, V moci diabla či Sinister. A čo viac, potenciálne cestovanie medzi realitami, ktoré naznačuje slovo Multiverse v názve otvára mnoho možností na naozaj hororové sekvencie. Filmoví nadšenci sa tak môžu tešiť, že nový MCU film Doctor Strange 2 pozmení svoj žáner komiksoviek a vnesie do nich aj kus hororu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú