Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V roku 2001 predstavil Steve Jobs prvý iPod od Applu. Ten mal kapacitu 5 GB a zmestilo sa naň vyše 1000 pesničiek. Kto by to bol povedal, že za 18 rokov jeho cena vzrastie takmer 50-násobne?

Podľa informácií z portálu Metro sa na inzertnej stránke eBay objavil originálny a ešte nikdy nerozbalený kúsok prvej generácie iPodu. Predajca a vášnivý zberateľ Apple produktov si zaň pýta horibilnú sumu takmer 18 000 €. Ako vo svojom inzeráte uvádza, jedná sa o originálny a ešte nerozbalený kúsok.

iPod bol za tie roky dobre skladovaný a v balení sa nachádza všetko príslušenstvo, teda slúchadlá, nabíjačka a príručky. Asi aj on sám tuší, že suma, ktorú si za tento kúsok pýta, je mierne prestrelená, preto uvádza, že sa nebráni rozumným dohodám.

Ako uvádza portál Macrumors, pôvodná cena iPodu pri jeho predstavení bola približne 350 €. Táto vecička disponuje 2″ displejom, kapacitou úložiska 5 GB a batériou s výdržou až 10 hodín. Na ovládanie slúži hardvérové koliesko.

Aj keď sa síce jedná o ponuku, ktorá sa len tak nevidí, väčšina ľudí si rozmyslí, či si kúpi 18-ročný nerozbalený iPod alebo dvojročné auto vyššej strednej triedy.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú