Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Vo svete technológii sú dva typy generácii. Jednou z nich je tá modernejšia, ktorá nemá problém s aklimatizovaním sa v čoraz technologicky vyspelejšom svete. Používanie smartfónov, tabletov či viacerých vychytávok, ktoré nám uľahčujú každodenné fungovanie je samozrejmosťou. Staršia generácia však takéto vymoženosti nemala k dispozícii.

Dnes je už úplne bežné hranie hier či sledovanie filmov v 4K kvalite. Nadupané grafické karty, smart televízory a herné konzoly, ktoré umožňujú sledovanie seriálov, pripojenie na internet a mnoho ďalších funkcií. V hernom svete sa stretávame s čoraz lepšie vykresľovanou grafikou najnovších herných titulov. Ak však patríš k tej staršej generácii, určite ťa chytí nostalgia a možno aj vypadne slzička z oka, ak si spomenieš na ‚‚kockovanú“ grafiku hier.

Need for Speed 1994 vs. Ned for Speed 2018

[twenty20 img1=“141964″ img2=“141963″ offset=“0.5″ before=“Need for Speed 1994″ after=“Need for Speed 2018″]

Táto grafika tvorila neodmysliteľnú súčasť herných konzol akými boli napríklad Sega Mega Drive, GameBoy, Nintendo či PlayStation 1. Pre predstavu, prvý GameBoy obsahoval 8-bitový procesor s frekvenciou 8 MHz a 32 kB RAM. Nechýbali v tom čase skvelé herné tituly ako napríklad Tetris, Mortal Kombat, Doom, Crash Bandicoot a obľúbený taliansky inštalatér Super Mario.

Vráť sa do starých čias vďaka tejto konzole

Ak už máš dosť najnovších herných titulov a rád by si si opäť zaspomínal na starú dobrú ‚‚kockovanú‘‘ grafiku, tak teraz je ten správny čas. V jednom z najznámejších čínskych e-shopov GearBest je k dispozícii herná konzola, ktorá ti umožní tak trochu vrátiť sa v čase.

Táto herná konzola poteší predovšetkým svojou veľkosťou a rozmermi, takže nie je problém zobrať si ju hocikam so sebou. Navyše pre tých, ktorým nepostačuje troj palcový displej je tu dokonca možnosť pripojiť zariadenie k televízoru pomocou AV kábla. Nabijateľná batéria s kapacitou 700 mAh postačí na nepretržité až 5 hodinové hranie hier.

Kúpiť túto nostalgickú hernú konzolu len za 19 €
168 hier a možnosť pripojenia k TV

O hry nebude taktiež núdza, nakoľko v konzole je zabudovaných až 168 herných klasík, pri ktorých si zaspomínaš na svoje detstvo, prípadne ukážeš deťom čo fičalo za tvojich čias. V neposlednom rade poteší celkový ergonomický vzhľad, jednoduché ovládanie a cena, ktorá predstavuje sumu ba až smiešnu sumu necelých 20 €. K dispozícii je taktiež aj viacero farebných prevedení, z ktorých si určite vyberieš to svoje.

Obsah balenia:
  • Herná konzola
  • Nabíjací kábel
  • AV kábel
  • Užívateľská príručka

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú