Vernee je síce menej známym čínskym výrobcom, ale pre skalných fanúšikov smartfónov je jasné, že dokáže priniesť na trh poriadne zaujímavé kúsky. Najnovšie sa snaží preraziť aj s modelom Vernee M6, ktorý je teraz v špeciálnej predpredajovej akcii.

Elegantný dizajn a veľký displej

Aj novinka spoločnosti prichádza s lákavými špecifikáciami, ktoré schopnosťami mieria najmä na mladých ľudí. Telo smartfónu je celé vyrobené z kovu a ponúka elegantné čierne prevedenie a sviežu modrú farbu. Výrobca kládol dôraz aj na pohodlie pri používaní, takže hrúbka činí iba 6,9 milimetrov a hmotnosť 150 gramov. Prednej strane dodáva šmrnc 5,7-palcový displej s rozlíšením 1440 x 720 pixelov a pomerom strán 18:9. Obrazovka skvelý pomer k telu zariadenia a výrobca si na tomto aspekte dal záležať.

Pod vkusnou konštrukciou sa skrýva osemjadrový procesor MediaTek MT6750 s maximálnou frekvenciou 1,5 GHz. S multitaskingom mu pomáha slušná 4 GB RAM a pre súbory je dostupné 64 GB úložisko. Celú výbavu zastrešuje Android 7.0 Nougat. Vernee do zariadenia neprináša objemnú nadstavbu a kladie dôraz na plynulosť a stabilitu. Napriek veľmi tenkej konštrukcii sa do zariadenia vošla úctyhodná 3300 mAh batéria, ktorá s úsporným procesorom zabezpečí slušnú výdrž.

Plné LTE samozrejmosťou

V prípade fotoaparátov je pre používateľov dostupný zadný senzor s rozlíšením 13 MPx (softvérovo upravený na 16 MPx). Selfie fotografie zas sníma predný 8 MPx snímač, ktorý je opäť programovo zlepšený na 13 MPx. Vo výbave nechýba ani DualSIM, microUSB port a konektivita LTE. Smartfón Vernee M6 si teraz môžeš zakúpiť v predpredaji z e-shopu Gearbest za zvýhodnenú cenu 115 €, a to pri využití zľavového kódu, ktorý nájdeš vo FonTech Shope.

Kúpiť Vernee M6 s 18:9 displejom a plným LTE za 115 € bez DPH
Zľavový kupón vo FonTech Shope

Predpredaj zariadenia potrvá do 18. marca. Nezabudni využiť ani dopravu EU Expres za 8 €, ktorá ti zaistí bezproblémové doručenie bez poplatkov na colnici. Využiť môžeš aj poistenie balíka za približne 3 €.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú