Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-redmi-note2
Čínske LeTV je nováčikom na trhu smartfónov a svoje prvé smartfóny predstavilo len nedávno. Pomaly sa však začínajú objavovať informácie o nadchádzajúcom TOP modeli tejto spoločnosti, LeTV Max 2.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame

Keď prišiel Asus s vlajkovou loďou Zenfone 2, ktorý začiatkom roka ako prvý smartfón na svete priniesol 4 GB RAM, znelo to neuveriteľne, no po pár mesiacoch sa táto vysoká kapacita RAM pamäte stala „štandardom“ pre TOP smartfóny výrobcov. Čo bude nasledovať ďalej?

LeTV smartfóny najlacnejšie kúpite v e-shope iBuygou.com!

6 GB RAM. A budú to práve Číňania, ktorí prinesú evolúciu v RAM pamätiach. Najnovšie dohody o prichádzajúcom smartfóne LeTV Max 2 totižto hovoria o použití takejto vysokej kapacity RAM pamäte práve v tomto smartfóne. Nový LeTV Max 2 bude údajne obsahovať 4 RAM moduly od Samsungu, pričom každý z nich bude mať kapacitu 1,5 GB. LeTV Max 2 by bol tak úplne prvým smartfónom s neuveriteľnou 6 GB RAM pamäťou!

LeTV-One-Max (2)

6,3″ LeTV Max

Vysoká kapacita RAM je však malou časťou toho, čo by mal najnovší LeTV Max 2 priniesť. Okrem toho sa hovorí aj o výkonnom Qualcomm Snapdragon 820 procesore, 5,7-palcovom 2K displeji a tiež úplne novom fotoaparáte od Sony – IMX300. Tento snímač bol použitý aj v najnovší Xperia Z5 smartfónoch, pričom prináša 23 MPx, veľmi rýchle 0,1 sekundové automatické zaostrovanie, nahrávanie videa 4K pri 24 fps a clonu f/2.0.

Najnovší LeTV Max 2 by mal byť predstavený niekedy koncom tohto roka. Všetky tieto informácie sú však len dohady a žiadna z nich nie je potvrdená, preto ich musíme brať s nadhľadom.

Zdroj: Gizchina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú