Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-oneplus2
Spoločnosť OnePlus v lete predstavila ich druhého „zabijaka vlajkových lodí“, ktorého sme medzi prvými na Slovensku už aj zrecenzovali. Na tento rok máš však spoločnosť naplánované až dva nové smartfóny. O tom druhom je zatiaľ veľmi málo informácií, no pomaly ale isto sa k novému OnePlus zariadeniu dostávame bližšie.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Pred pár dňami sme vás informovali, že sa objavili rendre záhadného smartfónu od OnePlus, ktorý by mohol byť nový OnePlus 2 Mini. Okrem vzhľadu a viditeľných funkcií, sme sa takmer nič nedozvedeli. Teraz sa však v populárnej benchmark aplikácii Antutu objavilo neznáme OnePlus zariadenie s označením A2301. Mohlo by sa jednať práve o zatiaľ neoznámený OnePlus 2 Mini. Podľa Antutu ponúkne nešpecifikovaný FullHD displej, procesor MediaTek MT6795 (Helio X10) s taktom 2,2 GHz, ktorému odpovedá aj výsledné skóre v Antutu, 2 GB RAM, 32 GB internej pamäte a 13 MPx zadný fotoaparát. OnePlus 2 ponúka 5,5-palcový displej, takže v prípade OnePlus 2 Mini môžme očakávať uhlopriečku okolo 5-palcov. Okrem týchto parametrov ponúkne aj USB Type-C, snímač otlačkov prstov, dvojitý blesk a Android 5.1.1.

OnePlus 2 64GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


1+1=2 mini

Ako je u OnePlus zvykom, tak cena by mala patriť medzi tie najväčšie lákadlá. OnePlus 2 Mini by mal byť dostupný za cca 225 €. Bohužiaľ, ani jedna informácia zatiaľ nie je oficiálne potvrdená, ale koniec roka, kedy by mal byť nový OnePlus 2 Mini predstavený, sa blíži veľmi rýchlo. Sledujte nás aj naďalej a dozviete sa najnovšie informácie.

Zdroj: Androidheadlines.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú