Či už hľadáš nový smartfón, alebo nie, určite mi dáš za pravdu, že ceny počas Black Friday dosahujú celoročné minimá. Svoju ponuku zliav zverejnil aj eshop Light In The Box a dominujú jej najmä bezrámikové smartfóny. Prinášame ti prehľad 3 najvýhodnejších z nich.

HOMTOM S9 Plus

Cena: 119 €

Ako to už možno naznačuje názov smartfónu, spoločnosť HomTom sa výrazne inšpriovala dizajnom najnovších smartfónov od Samsungu. Nízka cenovka bola dosiahnutá aj vďaka lacnej plastovo-kovovej konštrukcii. Hlavným lákadlom je ale bezrámikový 5,99″ displej s pomerom strán 18:9 a rozlíšením 1440 x 720. Pod displejom je umiestnený skener odtlačkov prstov prostredníctvom domovského tlačidla. Pohon zabezpečuje 8-jadrový čipset MT6750T od MediaTeku s taktom 1,5 GHz.

Výbava ďalej zahŕňa 4 GB operačnej pamäte RAM a 64 GB úložiska, čo je viac než dosť pre beh operačného systému Android 7.0. Ďalším lákadlom je duálny fotoaparát v kombinácii 16 a 5 MPx snímačov. Batéria dokáže uchovať 4050 mAh energie. Poteší ale tiež DualSIM funkcionalita s plným LTE pripojením. Doprava je zadarmo a pokiaľ nechceš platiť DPH, vyber si v košíku poistenie v hodnote 3 €. Eshop ti následne prípadne poplatky preplatí.

Kúpiť smartfón HomTom S9 Plus za 119 €

LeEco Le Max 2

Cena: 125

LeEco Le Max 2 nie je práve najnovší smartfón, kedysi jeden z high-end modelov tejto spoločnosti stále ponúka veľa top funkcií a kvalitnú kovovú konštrukciu, o čom môžu lacné smartfóny iba snívať. V dobe vydania bol ešte prezentovaný ako bezrámikový vďaka úzkym rámikom okolo displeja, ktoré ešte viac opticky skrýva čierna obruba. Pod povrchom sa skrýva výkonný procesor Snapdragon 820 s taktom 2,15 GHz.

Vo výpredaji je aktuálne verzia so 4 GB pamäte RAM a 32 GB interného úložiska. O výborné fotografie sa postará 21 MPx hlavný snímač, pod ktorým sa nachádza ultrazvuková čítačka odtlačkov prstov. Energiu dodáva 3100 mAh batéria, ktorá sa nabíja pomocou USB-C konektora. LeEco je prvý výrobca, ktorý zrušil 3,5 mm audio jack a nahradil ho prenosom cez USB Type-C. Výhodou je tiež plná podpora LTE frekvencií na Slovensku. Viac infomácií nájdeš aj v našej podrobnej recenzii. 

Kúpiť LeEco Le Max 2 za 125 €

Doogee MIX 2

Cena: 169

Doogee MIX 2 je horúca novinka, ktorá je dokonca v tomto momente ešte v predpredaji do 26. novembra. Podobne ako pri prvej verzii, tak aj MIX 2 si zakladá na inšpirácii inými značkami, ktoré už svoje inovatívne technológie úspešne nasadali do produkcie. Zariadenie sa predáva v 3 farebných verziách. Aj v tomto prípade bol použitý podobný 6″ displej s pomerom strán 18:9 ako pri HomTom S9+. Rozlíšenie je v tomto prípade 2160 x 1080 pixelov.

Život hardvéru okrem Androidu 7.1 dodáva aj 8-jadrový čipset Mediatek Helio P25 s taktom až 2,5 GHz. Asistuje mu pri tom 6 GB operačnej pamäte RAM a robustných 64 GB interného úložiska. Na zadnej strane je umiestnená dvojica snímačov s rozlíšením 16 a 13 MPx. Priamo pod nimi je možné nájsť čítačku odtlačkov prstov. Interná batéria dosahuje 4060 mAh a podporuje tiež rýchle nabíjanie s výstupmi 5V/2A. Súčasťou výbavy je aj plná podpora všetkých LTE frekvencií. Pri nákupe je k dispozícii poistenie colných poplatkov v hodnote 4,5 €.

Kúpiť Doogee Mix 2 za 169 €

Toto nesmieš zmeškať!

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú