Xiaomi Poco F1 bol svojho času veľmi populárnym smartfónom pre svoju nízku cenu a špecifikácie hodné vlajkových lodí. Zdá sa, že nástupca v podobne Poco F2 je veľmi blízko.

Xiaomi Poco F2 je veľmi očakávaným nástupcom úspešného modelu Poco F1. Špekulácie o existencii tohto smartfónu sa objavovali z času na čas, no nikde nešlo o nič konkrétne. Podla portálu Gizmochina nám však tentoraz isté informácie o smartfóne predradil známy výrobca ochranných krytov Spigen, ktorý je už z minulosti známy ako výrobca krytov, ktorý má prístup k ešte nezverejneným náčrtom smartfónov.

Spigen totižto na svojich stránkach zverejnil 2 ochranné kryty, pričom v prípade priehľadného variantu využil render smartfónu Redmi K20 Pro. V prípade druhého krytu sa už ale má jednať o smartfón Poco F2. Z tohto renderu vyplýva, že po Redmi K20 Pro zdedí veľa softvérových aj hardvérových charakteristík.

Namiesto výrezu v obrazovke v prípade predchodcu sa tak v novinke objaví výsuvný modul predného fotoaparátu či trojica fotoaparátov na zadnej strane. Poco F2 by mal priniesť tiež procesor Snapdragon 855+ a cenovku v rozmedzí od 255 do 280 €.

Zdroj: Gizmochina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú