Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Je len málo titulov, ktoré vývojárom z Bethesdy nevyšli tak, ako Fallout 76. Pokiaľ ťa negatívne reakcie na online RPG doteraz odrádzali od kúpy, štúdio práve ponúka týždeň hrania zdarma, čím ťa chce prinútiť k využitiu vysokých zliav.

23. október je v hernom svete série Fallout dňom, kedy vypukla nukleárna vojna a začala nová postapokalyptická éra, vďaka ktorej sme si už viac ako dve dekády mohli užívať ikonické herné svety.

Posledným zárezom v sérii je online titul Fallout 76, ktorý však najmä kvôli početným technickým nedostatkom a na peňaženku náročným modelom hrania nebol v komunite fanúšikov prijatý najvrelejšie.

Bethesda ale s neúspešným titulom zatiaľ nehádže flintu do žita a pri príležitosti osláv začiatku hernej nukleárnej vojny ponúka hráčom krátke ponorenie do spustošeného sveta, oznamuje na Twitteri.

Do 26. októbra si totiž môžeš vyskúšať ako základnú hru, tak aj expanzie Nuclear Winter, Wastelanders a One Wasteland, kedy sa ťa štúdio bude snažiť presvedčiť o následnej kúpe plnej hry, najlepšie vrátane rozšírení.

Zľavy sú masívne

Ak sa ti konečne hra po dvoch rokoch od vydania zapáči, môžeš si ju následne kúpiť. Zľavy trvajúce až do 27. októbra zahŕňajú:

  • Základnú hru Fallout 76 v 60 % zľave
  • Fallout 76 Wastelanders Deluxe Edition v 50 % zľave
  • Fallout 76 Raiders a Settlers Content Bundle v 40 % zľave, ktorá sa ale nevzťahuje na PlayStation Store
  • Fallout 76 Raiders Content Bundle v 40 % zľave, ktorá sa ale nevzťahuje na PlayStation Store
  • Fallout 76 Settlers Content Bundle v 40 % zľave ktorá sa ale nevzťahuje na PlayStation Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú