Už o dva týždne na Netflixe štartuje posledná trojica epizód tretej série fantasy seriálu Zaklínač. Netflix svoj fantasy hit tentokrát rozdelil na dve polovice – prvých 5 častí odvysielal na konci júna a finále príde 27. júla. Pre fanúšikov bude mať špecifickú príchuť – prinesie totiž rozlúčku Henryho Cavilla so seriálom.

Čaká na neho smrť?

Finále 3. série Zaklínača sa prezentuje v prvej upútavke, ktorá sľubuje množstvo veľkolepých momentov. Budú k nim patriť pád čarodejníckej lóže na Aretuze aj nový nepriateľ, ktorému bude Geralt so svojimi druhmi čeliť.

Tentokrát pôjde o niekoho výnimočného a Geralta v traileri možno vidieť v kritických situáciách hneď niekoľkokrát. Koniec Geralta, ako ho poznáme, v upútavke naznačuje aj jej finále, v ktorom hlas Henryho Cavilla hovorí, že „z tohto už niet návratu.“

Čaká teda na Geralta smrť a jeho následná reinkarnácia s novým hercom Liamom Hemsworthom? Odpoveď na túto otázku zatiaľ nie je známa, tvorcovia však sľubujú zmysluplnú hereckú náhradu, ktorá fanúšikov poteší.

To sa s najväčšou pravdepodobnosťou ale nestane, keďže Cavillov odchod zo seriálu strhol vlnu kritiky na Netflix aj samotných tvorcov a množstvo divákov avizuje, že spoločne s odchodom Henryho Cavilla pre nich Zaklínač na Netflixe končí.

Potvrdzujú to aj čísla sledovanosti, ktoré sú pri tretej sérii Zaklínača zatiaľ mimoriadne slabé a oproti predchádzajúcej sérii divácka základňa klesla až o polovicu. Vlažný divácky záujem je pre Netflix zlou správou, poľská fantasy patrí k najnákladnejším projektom služby a streamovacia služba potvrdila najmenej 2 ďalšie série.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú