Ministerstvo informatizácie a regionálneho rozvoja spustilo novú kampaň na propagáciu Slovensko s úctyhodným rozpočtom, ako ale upozorňuje TASR, napriek tomu došlo k pochybeniu hneď na začiatku.

Vo videu propagujúcom Slovensko sa totiž objavili zábery z Ruska, na ktoré upozornil Andrej Kmeťo zo štúdia IDEAS & INNOVATIONS.

Andrej Kmeťo

„Richard Raši podpísal zmluvu na gigantickú marketingovú kampaň za štyri milióny eur, kde nezmyselnými sloganmi propaguje Slovensko a eurofondy. No zrejme u Rašiho viac myslia na kšefty, ako na profesionálnu prácu. Na propagáciu rozvoja slovenských regiónov si Richard Raši vybral zábery z Ruska, čo je mimoriadny trapas. Pre ministra Rašiho je to obrovská hanba aj pred partnermi z Európskej únie, keď za európske peniaze prezentujeme zábery z Ruska,“ uviedla opozičná poslankyňa Veronika Remišová (hnutie Slovensko, Za ľudí, KÚ).

Andrej Kmeťo

„O každej dobrej kampani sa hovorí a ani táto nie je výnimkou. V jednom zo štyroch spotov dodávateľská agentúra použila záber z fotobanky, ktorý mohol vzniknúť mimo Slovenska, čím porušila zadanie. Preto sme tento spot z kampane stiahli a agentúra ho musí prepracovať. Zároveň ďakujeme bývalému zamestnancovi, že nás na záber nepochádzajúci zo Slovenska upozornil,“ reagoval odbor komunikácie MIRRI.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú