YouTube konečne po niekoľkých rokoch mení svoj vzhľad. Ako informoval portál AndroidPolice, nové ikony v aplikácii sa začali objavovať už aj na platforme Android, mnohí však nie sú s týmito zmenami úplne stotožnení.

Zmena dizajnu najprv zavítala do aplikácie pre zariadenia so systémom iOS a posledné správy však hlásia, že nové ikony už majú vo svojich aplikáciách aj niektorí používatelia Android zariadení. Zmeny sa konkrétne prejavili u používateľov, ktorí fungujú na beta verzii YouTube 15.41.32.

AndroidPolice, starý vzhľad ikon v aplikácii YouTube
AndroidPolice, nový vzhľad ikon v aplikácii YouTube

Nové ikony vykreslené iba pomocou ostrých línií sa však veľa používateľom nepáčia. Okrem toho nahradili odtiene šedej úplne čierne alebo biele línie v závislosti od toho, či má používateľ nastavenú tmavý, alebo svetlý režim, píše RandrLife.

Je teda viac než jasné, že sa táto zmena dostane aj do hlavnej verzie aplikácie YouTube pre Android a podľa všetkého môžeme očakávať zmeny aj pri webovej verzii YouTube. Google totiž bude chcieť s najväčšou pravdepodobnosťou zjednotiť dizajn naprieč všetkými platformami.

Zdroj: AndroidPolice, RandrLife

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú