Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Xiaomi je vo svete známe svojimi smart produktmi za dostupné ceny. Svoju politiku opäť plánuje uplatniť aj pri ďalšom z nových zariadení, ktorým majú byť nové hodinky. Spoločnosť si zapísala názov hodiniek ešte v septembri a ich odhalenie môže prísť už v najbližších dňoch. Nové Xiaomi Color Watch majú priniesť pestrú škálu farebných náramkov a okrúhly ciferník s funkciami podobnými modelu Huami Amazfit GTR, informuje Gizmochina.

Xiaomi láka na predstavenie tejto novinky novým plagátom, na ktorom sú zobrazené hodinky Watch Color. Tie prinesú okrem množstva chytrých funkcií aj viacero farebných kombinácií náramkov. Zatiaľ nie sú známe bližšie špecifikácie a ani cena hodiniek. Podľa všetkého by však mali priniesť podobné vlastnosti a možnosti ako model Amazfit GTR. Displejom by mohol byť okrúhly 1,39″ panel s rozlíšením 454 x 454 pixelov.

Chýbať nebude ani rad rôznych senzorov. Už samozrejmosťou bude senzor pre meranie srdcového tepu, barometer, akcelerometer a dočkáme sa aj vodeodolnosti do 5 atmosfér. Viac informácií nám môže v najbližších dňoch prezradiť už samotné Xiaomi počas oficiálneho predstavenia. Predaj hodiniek by mal byť v Číne spustený už 3. januára, informuje BGR.

Zdroj: Gizmochina, BGR

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú