Posledná generácia fitnes náramku od Xiaomi priniesla množstvo vítaných vylepšení, čím sa z nej stal ešte dokonalejší pomocník pri každodennom nosení na zápästí. Množstvo skvelých funkcií teraz výrobca vylepšuje a v novom aktualizačnom balíku pridáva ďalšiu novinku. Mi Band 4 oficiálne dostáva update s možnosťou pre časový limit obrazovky, ktorý si môže používateľ nastaviť individuálne až na 10 sekúnd, informuje GSMArena.

Ako prví si novú funkcionalitu mohli vyskúšať používatelia v Turecku. Čoskoro sa však firmvér vo verzii 1.0.7.04 začne šíriť aj do ostatných krajín, kde si ho budú môcť používatelia na svoj Mi Band 4 nainštalovať. Funkcia s časovým limitom rozsvietenia obrazovky umožňuje displeju ostať aktívnym po dobu 5 sekúnd v základnom nastavení alebo tento čas predĺžiť na 6 až 10 sekúnd.

Zobraziť celú galériu (0)
Dávid Igaz / FonTech

Výrobca pritom v aktualizácii pridal do ponuky aj niekoľko nových ciferníkov pre domovskú obrazovku a vylepšil aktivitu pre sledovanie plávania, ktorá je teraz presnejšia. Xiaomi pritom aktívne spolupracuje s používateľmi a pri výbere nových ciferníkov spustilo aj anketu, v ktorej však najviac hlasov dostala kategória anime a charaktery z hier, informuje Tizenhelp.

Zdroj: GSMArena, Tizenhelp

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú