Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Koncom apríla potešil čínsky gigant mnohých fanúšikov ďalším rozšírením svojho sortimentu, nakoľko došlo k predstaveniu novej generácie Mi TV. Svetlo sveta uzrela hneď štvorica modelov, ktorým sme sa venovali v samostatnom článku a podľa najnovších informácií, ktoré prináša Xiaomimagazine, sa pravdepodobne dočkáme aj európskej dostupnosti.

Náznakom toho je fakt, že Xiaomi sa opäť rozhodlo pre ďalšiu globalizáciu produktov a po domovskom čínskom a indickom trhu bol pred pár dňami spustený oficiálny predaj Xiaomi televízorov aj v Rusku. Zákazníci sa však v tejto časti sveta nedočkajú najväčšej (65-palcovej) verzie, nakoľko sú dostupné tri modely vo veľkostiach od 32 do 55-palcov.

Napriek tomu, že zatiaľ nebola potvrdená expanzia na ďalšie trhy, s najväčšou pravdepodobnosťou sa nových Xiaomi televízorov dočkáme aj v iných európskych krajinách. Modely Xiaomi TV disponujú skvelým dizajnom, výbornými špecifikáciami či funkciami a v neposlednom rade cenou, ktorá je viac než zaujímavá. Nižšie potom nájdeš aj prehľad cien v Rusku, ktoré sme prekonvertovali na eurá.

32-palcový model: 9999 rubľov ∼ 139 € 

43-palcový model: 19999 rubľov ∼ 278 € 

55-palcový model: 29999 rubľov ∼ 417 €

Zdroj: Xiaomimagazine

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú