Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft začal testovať ďalšiu užitočnú aplikáciu pre používateľov, ktorí majú svoj smartfón spárovaný s počítačom s Windows 10. Ako informuje portál TheVerge, spoločnosť pridáva do aplikácie Your Phone funkciu, ktorá používateľovi umožní skrz PC ovládať hudbu prehrávanú v smartfóne.

Novinka bude určená pre majiteľov Android smartfónov a umožní im vidieť a ovládať hudbu, ktorá sa aktuálne prehráva na ich smartfónoch. Hudba prehrávaná v smartfóne sa totiž zosynchronizuje s aplikáciu Your Phone vo Windows 10, cez ktorú ju bude možné ovládať. Zobrazovať sa budú štandardné informácie, ako názov skladby, autor či albumu a pesničky sa budú dať preskakovať alebo pozastaviť.

blogs.windows.com

Portál AndroidAuthority dopĺňa, že na začiatku bude túto možnosť podporovať hneď niekoľko hudobných aplikácií, ako Spotify, Pandora, Amazon Music, Google Play Music, YouTube Music či Xiaomi Music. Možnosť ovládať videá prehrávané na YouTube zatiaľ chýba.

Microsoft sa v poslednej dobe príkladne venuje vývoju aplikácie Your Phone. V minulosti do nej pribudli funkcie ako telefonovanie z PC či zdieľanie obrazovky do PC. Testovanie novinky ovládania hudby je už v plnom prúde, takže všetci používatelia aplikácie Your Phone by sa jej mohli dočkať už v priebehu najbližších týždňov.

Zdroj: TheVerge, AndroidAuthority

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú