Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Daily Mail informuje o novej funkcionalite obľúbenej komunikačnej aplikácie WhatsApp. S ďalšou aktualizáciou budeme môcť posielať mediálne súbory, ktoré sa po pozretí používateľom okamžite zmažú.

Funkcionalita okamžitého zmazania pozretého videa, obrázku alebo GIFu bola odhalená v rámci beta testovania Android aplikácie vo verzii 2.20.2011. Zdroj WABetaInfo uvádza, že poslané multimediálne súbory skrz funkcionalitu Expiring Media po pozretí zmiznú navždy, bez akékoľvek dôkazu ich predošlej existencie.

Odoslané médium tak nenechá za sebou žiadnu informáciu o zmazaní, ako tomu je v prípade ručného odstránenia odoslanej správy. Funkcia Expiring Media bude dostupná dedikovanou voľbou hneď vedľa ponuky odosielania tradičných multimediálnych súborov.

Samozrejmosťou je grafické rozlíšenie oboch klasických a miznúcich správ, vďaka čomu  používatelia budú vedieť, akým spôsobom majú daný obsah konzumovať. Ide tak o ďalšie rozhodnutie Facebooku, pod ktorý WhatsApp patrí, ako sa bližšie priblížiť konzumovaniu obsahu po vzore Snapchatu.

Zdroje: Daily Mail, WABetaInfo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú