Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

HBO sa rozhodlo pokračovať v sci-fi westernovom seriáli 3. sériou, ktorá rozvinie dejovú líniu príbehu zaujímavými prekvapeniami. Po úspešnej 1. sérii a nie príliš napínavej 2. sérii sa tak dočkáme ďalších častí, v ktorých uvidíme aj nové tváre a futuristický svet. Nové časti seriálu Westworld budú na HBO dostupné oficiálne od 15. marca. K hereckým stáliciam sa pridajú ďalší herci a medzi nimi aj Aaron Paul, informuje Variety.

Druhá séria seriálu zodpovedala divákom niekoľko dôležitých otázok z predošlých dielov, no vo svojom závere otvorila množstvo nových. Odpovede prinesú ďalšie časti, ktoré oficiálne potvrdilo HBO v nezvyčajnom traileri.

Ten sa začína dejovou líniou katastrofických scenárov po celom svete a v závere odhaľuje dátum premiéry, ktorý je stanovený na 15. marec, informuje The Verge. Nové diely dorazia už o pár týždňov, čo je dosť času na to, aby si si v predošlých sériách zopakoval dej a mohol nadviazať na nové časti.

Druhá séria Westworld totiž vyšla ešte na jar v roku 2018 a oproti nej sa v tomto pokračovaní dočkáme mnohých zmien. Náhľad do 3. série nám pred pár mesiacmi priniesol oficiálny trailer.

Zdroj: Variety, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú