Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Navigácia Waze prichádza s užitočnou novinkou, ktorá umožní vodičom vybrať si najvhodnejší čas alebo alternatívu pre plánovanú cestu. Aplikácia totiž prináša vylepšenie, ktoré vodičovi poskytne najdôležitejšie informácie o vybranej trase ešte predtým, ako sadne za volant. O novinke informuje Waze na oficiálnom webe.

Trčať v zápche pre rekonštrukciu cesty alebo nehodu je pre vodičov nočnou morou, a najmä, ak o takejto prekážke vopred nevedeli. Najnovšie ich na to bude môcť upozorniť aj navigácia Waze, ktorá pri výbere trasy zobrazí informácie, ktoré by mohli počas jazdy spôsobiť zdržanie.

Aplikácia tak v reálnom čase prináša cenné upozornenia na prekážky a umožní vodičovi preplánovať svoju cestu ešte skôr ako sa na ňu vydá. Waze preto poskytne aj alternatívne trasy a ku každej pridá aj spomenuté informácie o situácii na ceste, aby mal vodič prehľad, čo ho na vytýčenej trase môže čakať.

Navigácia zároveň bude môcť vybrať tú najvhodnejšiu trasu a vodiča informuje, prečo nezvolila kratšiu cestu do cieľa, ale zvolila tú najlepšiu alternatívu, ktorá by mu mohla vyhovovať. Vodič si však napriek tomu môže vybrať vlastnú trasu.

Zdroj: Waze

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú