Ak si začneme skladať jednotlivé fakty dohromady, tak Days Gone 2 je vážne bližšie ako si všetci myslíme. Prvá časť skladačky naznačujúcej práce na pokračovaní je LinkedIn profil vedúceho grafika hry, ktorý koncom októbra prezradil práce na dvoch veľkých projektoch. Ak k tomu však pridáme slová z úst jedného zo zakladateľov štúdia, špekulovaniu o pokračovaní sa vyhnúť nevieme.

Christopher Reese, ktorý si pred niekoľkými dňami odniesol hneď dve ocenenia za hru Days Gone, sa v ďakovnej reči nevyhol ľahkému naznačovaniu plánov značky Days Gone. To, že si ich hra odniesla dve ocenenia z Golden Joystick 2019 jeho a aj celé štúdio Bend iba inšpiruje k ďalšiemu budovaniu univerza Days Gone, keďže ide o ich dlhoročnú srdcovku.

 

So značkou majú veľké plány, chcú stavať na pevných základoch prvého dielu, no rozširovať svet tak, aby pôsobil živšie a reálnejšie. Tento prehovor ukončil slovami: ,,Ktovie, čo prinesie budúcnosť. Uvidíme…“

Nenechaj si ujsť
Poznáme prvú veľkú exkluzivitu pre PlayStation 5

Pekne to do seba zapadá že? Ak si spojíš túto jednoduchú rovnicu pozostávajúcu z profilu vedúceho grafika Jeremy Vickeryho na sociálnej sieti a prehovoru Christophera, zakladateľa spoločnosti Bend, tak ako fanúšik zombie akcie z PS4 nemôžeš ostať kľudný. Je vidieť, že sú autori z úspechu titulu a priazne fanúšikov nadšaní a nakopnutí do ďalších projektov, no tie sa uskutočnia pravdepodobne až na PS5.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú