Po desiatich rokoch produkcie a výmene siedmych režisérov sa na budúci rok konečne dočkáme dobrodružného filmu Uncharted, inšpirovaného úspešnou videohernou predlohou. Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a zatracovaný projekt dostáva prvý trailer.

Na čom si užiješ skvelý filmový a seriálový zážitok s TOP zvukom?

Kúp si TV Philips Performance spolu so soundbarom alebo bezdrôtovým reproduktorom a po registrácii môžeš získať späť až 50 % ceny soundbaru alebo reproduktoru.

POZRI SI CELÚ–>PONUKU<–

Ten sa nesie presne v takom duchu, aký by si od Uncharted očakával – Tom Holland a Mark Wahlberg hľadajú starodávny poklad a predstihujú sa, kto vypustí lepšiu hlášku, zatiaľ čo hlavný antagonista v podaní Antionia Banderasa sa ich na výprave snaží predstihnúť.

Uncharted prekvapivo dostal aj plne nadabovaný český trailer, prikladáme však aj originál.

Fanúšikovia hernej predlohy ocenia niekoľko ikonických scén, ktoré sa premietli aj do filmu, snímka si však na druhej strane bude žiť vlastným životom a odohráva sa dlhé roky pred známymi hrami. To zároveň vysvetľuje vekový rozdiel medzi Tomom Hollandom a hernou postavou.

Vo filme zároveň uvidíme aj mladú verziu krásky Chloe, ktorú vo filme stvárni herečka Sophia Taylor. Premiéra Uncharted je naplánovaná na 18. februára budúceho roka.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú