CBS včera na podujatí Comic-Con v americkom San Diegu ukázala nový trailer na pripravovaný seriál Star Trek: Picard. Vidieť by sme ho mali na začiatku budúceho roka, píše The Verge.

Star Trek: Picard sa odohráva približne 20 rokov po udalostiach z Star Trek: The Next Generation(1987-1994) a jeho filmových pokračovaniach. Ukazuje staršiu verziu postavy ktorú stvárňuje Patrick Stewart, kapitána Jean-Luc Picarda, ako si užíva dôchodok po odchode z Hviezdnej flotily.

V traileri vidíme, že Picard sa pokúša zabudnúť na svoju minulosť, čo mu však prekazí mladá neznáma žena, ktorá potrebuje pomoc. Taktiež sa môžme tešiť aj na návrat niektorých známych postáv, ako napríklad kapitán William Ryker, Deanna Troi či Seven of Nine.

Dozvedáme sa aj prvé detaily z tretej série Star Trek: Discovery, ktorá sa bude odohrávať až 1000 rokov po udalostiach z druhej, a uvidíme v nej viacero nových postáv, ale aj už známe tváre seriálu ako Christopher Pike, Spock alebo Number One, píše Engadget. Teraz si však vychutnaj prvý trailer na ďalšiu etapu populárnej sci-fi klasiky.

Zdroj: The Verge, Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú