Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Hra Rocket League si počas svojho pôsobenia na trhu už stihla vybudovať isté meno a taktiež aj hráčsku základňu. Už o pár dní sa ale počet aktívnych hráčov určite rozšíri, hra totiž prechádza do režimu Free-to-Play, informoval portál Engadget.

Rocket League predstavuje veľmi zábavný formát „futbalu“, ktorý sa hrá s autíčkami. Má veľmi jednoduchý príncíp a pochopí ju naozaj každý, no skúsení hráči zároveň nováčikom nedajú žiadnu šancu a aj to je dôvod úspechu titulu.

Bežná cena Rocket League bez zľavy sa aktuálne pohybuje na úrovni 20 €, no už 23. septembra prejde do režimu Free-to-Play a bude dostupný úplne zadarmo na všetkých platformách, píše The Verge.

Hráči, ktorí si už hru zakúpili, dostanú balík špeciálnych produktov priamo do hry. 23. septembra navyše zavíta Rocket League premiérovo aj na Epic Games Store a hráči, ktorí si hru stiahnu do 23. októbra, k nej dostanú voucher v hodnote 10 dolárov na zakúpenie ľubovolného produktu z obchodu, jeho cena však musí presahovať 15 dolárov.

Cross-platformové hranie ostane samozrejme zachované a hráči na konzolách Xbox budú k online hraniu potrebovať aj Xbox Live Gold predplatné. Hráči na PS4 si môžu zahrať aj bez predplatného PS Plus.

Zdroj: Engadget, TheVerge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú