Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft už dávnejšie oznámil, že stabilná verzia „nového“ prehliadača Edge, ktorý je postavený na jadre Chromium, príde niekedy v januári budúceho roka. Teraz však vieme presný dátum a aj spôsob, akým sa používatelia k tomuto prehliadaču dostanú, informoval portál ExtremeTech.

Prerobený prehliadač Edge od Microsoftu by teda mal podľa najnovších informácií prísť už v januárovej aktualizácii, ako píše portál TechRadar. Dorazí presne 15. januára. To znamená, že používatelia nebudú musieť prehliadač sťahovať manuálne po vypustení stabilnej verzie, nový Edge sa nainštaluje sám a bude tak ihneď pripravený k používaniu.

Brad Sams/YouTube

Jedinou podmienkou je mať v počítači verziu Windows 10 1709 alebo novšiu. Nový Edge sa dá však už teraz stiahnuť aj manuálne, nejedná sa však ešte o stabilnú a finálnu verziu. Ak ťa zaujímajú, ako si tento vynovený prehliadač od Microsoftu viedol v porovnaní s najväčšou konkurenciou, čo predstavuje prehliadač Chrome a Firefox, môžeš si pozrieť náš test z apríla 2019. V tomto štádiu však bol prehliadač ešte značne nedokončený, takže vo finále by si mal viesť ešte ďaleko lepšie.

Zdroj: ExtremeTech, TechRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú