Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V kinách vypukne už budúci mesiac poriadne krviprelievanie vo filme Venom: Let There Be Carnage, ktorý sa pripomína druhým a ešte nabitejším trailerom. Zatiaľ čo prvý trailer od Sony udal pomerne pokojnejšie tempo a nechcel prezrádzať priveľa, aktuálne predstavená ukážka sa už nedrží žiadnych zábran a servíruje jeden lahôdkový záber za druhým.

Ak doteraz nebolo úplne jasné, ako sa životy dvoch ústredných postáv Eddieho Brocka (Venom) a Cletusa Kasadyho (Carnage) prepojili, teraz už je všetko nad slnko jasnejšie. Fanúšikov komiksu to asi neprekvapí (aj keď k jemnému pozmeneniu oproti predlohe predsa len došlo), no diváci nepoškvrnení komiksovou históriou postavy Carnage dostanú jasné vysvetlenie.

Okrem toho nám nový trailer odhaľuje aj detailné zábery obidvoch symbiontov, a ako Venom, tak aj Carnage sa v traileri predstavia so skvelými hláškami aj akciou nabitými sekvenciami. Cletus sa po infikovaní symbiontom dostane z väzenia aby sa vydal za svojou „láskou“ Venomom a prežili spolu krvavú „romantickú“ jazdu, ktorá ale určite nebude prameniť so vzájomných sympatií.

Okrem oku lahodiacich akčných záberov nechýba traileru ani humor, násilie a ani poriadna dávka úchylností. V hlavných úlohách sa predstavia Tom Hardy ako Eddie Brock/Venom a Woody Harrelson ako Cletus Kasady/Carnage. Film režíroval Andy Serkis a v kinách ho uvidíme 24. septembra tohto roku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú