Horúco očakávané pokračovanie seriálového hitu Sex Education má konečne dátum vydania. Netflix spoločne s ním odhalil aj vôbec prvú upútavku k čerstvej tretej sérii, ktorá predchodcom v oblasti ostrého humoru i trápnych momentov nezostane nič dlžná.

Nakrúcanie 3. série populárnej ságy o dospievajúcich tínedžeroch bude do knižnice Netflixu zaradené v piatok 17. septembra. Podobne ako predchádzajúce série, bude aj táto pozostávať z ôsmych epizód, pričom už tradične budú všetky dostupné v deň premiéry.

V krátkej videoochutnávke vidíme návrat milovaných stredoškolákov a návštevníkov strednej školy Moordale, ktorej musia nedobrovoľne točiť promo.

Najväčšiu pozornosť však púta nová tvár tretej série, herečka Jemima Kirke (Girls), ktorá zaujme miesto riaditeľky školy. Hereckou posilou bude aj veterán Jason Isaacs, známy napríklad z filmovej série Harry Potter.

Aj keď teaser neodhaľuje prakticky nič o zápletke ďalšej série, originálnou formou predstavuje začiatok nového školského roka, ktorý zároveň bude znamenať čerstvú éru pre obľúbené postavy.

Otis v predchádzajúcich dieloch konečne stratil panenstvo, Jean čaká dieťa, Eric a Adam sú oficiálne partnermi, z Aimee sa naopak stáva feministka. Dynamika vzťahov je jednoducho naplno rozbehnutá a na fanúšikovo opäť čaká množstvo zábavy.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú