Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Netflix v uplynulých mesiacoch patril k pár šťastlivým spoločnostiam, ktoré na obmedzeniach spojených s koronakrízou dokázali profitovať. Počet celosvetových predplatiteľov služby sa prehupol cez 200 miliónov, s uvoľňovaním opatrení však najpopulárnejšia streamovacia platforma súčasnosti čelí výzve, ako si nových fanúšikov udržať.

Čerstvým trailerom zameraným na prichádzajúce filmy teraz spoločnosť svetu pripomína, že aj počas leta bude Netflix najlepším miestom na sledovanie filmov. Vydarená upútavka sa sústredí na množstvo nových filmov, ktorých sa predplatitelia služby počas nadchádzajúcich mesiacov dočkajú.

Priestor dostávajú ako očakávané novinky v podobe Army of the Dead od Zacka Snydera, či pokračovania romantickej tínedžerskej komédie, Kissing Booth 3, tak aj herecké hviezdy, ktoré sa v prichádzajúcich novinkách objavia.

Nechýbajú medzi nimi Kevin Hart, Jason Momoa, Jean Claude van Damme, či oscarový režisér Guillermo del Toro. Upútavka sľubuje jeden nový film každý týždeň, zároveň predstavuje aj žánrovú rôznorodosť prichádzajúcich noviniek.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú