Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple na jar predstavil okrem lacného iPhonu SE aj vylepšený iPad Pro, ktorý dostal nový fotoaparát, o trochu výkonnejší hardvér, ale inak sa nič nezmenilo. Vôbec nič. Konštrukcia je rovnaká ako pred 2 rokmi, a to aj vrátane slabých miest. YouTuber z kanálu JerryRigEverything podrobil svojmu prísnemu testovaniu aj nový iPad Pro 2020, upozornil WCCFTech. Výsledok je jasný.

Prvá generácia nového iPadu Pro sa stala nechválne známa vďaka ľahkému ohýbaniu konštrukcie, ktorá sa dala zohnúť tak jednoducho, ako svojho času iPhone 6. Tento rok prišiel na trh vylepšený nástupca tohto tabletu, ktorý však nepriniesol absolútne žiadne zmeny v odolnosti konštrukcie.

Do rúk si ho zobral JerryRigEverything, YouTube kanál, ktorý testuje odolnosť smartfónov a zariadení v skutku nekonvenčnými metódami.

Pred 2 rokmi dopadlo podobné testovanie prvého modelu jeho zničením. Ako však skončil v tomto teste tohtoročný iPad Pro?

Prešiel ohňom, škrabancami a drsné zaobchádzanie neobišlo ani novú klávesnicu Magic Keyboard. Nuž, kvôli minimálnym zmenám a vylepšeniam v tablete netreba mať veľké očakávania. Celý priebeh testu nájdeš v priloženom videu, spolu s „mučením“ bezdrôtovej klávesnice Applu.

Zdroj: WCCFTech, YouTube/JerryRigEverything

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú