Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pred pár dňami spoločnosť Samsung predstavila projekt SpaceSelfie, ktorým umožnila záujemcom zobraziť ich fotografie na obrazovke Samsungu Galaxy S10 5G vyslaného na špeciálnom balóne do vesmíru. Podľa reportáže od ABC News však veľmi dlho nevydržal, a po páde skončil na americkom vidieku.

V americkom Michigane bolo v sobotu ráno rušno, keď obyvatelia Gratiot County, Nancy a Dan Welke, totiž počuli na svojom pozemku niečo padnúť. Keď Nancy vyšla von, našla zariadenie v tvare satelitu, ktoré dokonca stále vydávalo čudný zvuk a obsahovalo nápis „Samsung SpaceSelfie“. „Neuveriteľné. Pozrite sa, čo práve padlo z oblohy a je zachytené na našom strome.“, napísala na svojom Facebooku.

Podľa vyhlásenia spoločnosti bolo však toto pristátie naplánované, a nedošlo pri ňom k žiadnym zraneniam, píše USA Today.

„Dnes sa balón SpaceSelfie spoločnosti Samsung Europe vrátil na Zem. Počas tohto plánovaného zostupu spôsobili poveternostné podmienky predčasné mäkké pristátie vo vybranej vidieckej oblasti. Za akékoľvek spôsobené nepríjemnosti sa ospravedlňujeme.“, uviedla spoločnosť.

Zdroj: ABC News, USA Today

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú