Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jason Momoa alias Baba Voss sa vracia v apokalyptickom hite seriálu See, aby sa pri ochrane svojho kmeňa postavil doposiaľ najväčšej hrozbe – smrtiacej zbrani, ktorú zostrojili jeho nepriatelia.

Seriál See je zasadený do dystopickej budúcnosti, v ktorej väčšinu ľudstva vyhubila globálna katastrofa. Hŕstka preživších oslepla a uchýlila sa ku kmeňovému spôsobu života. Na čele jedného z nich stojí Baba Voss (Momoa), ktorý sa snaží vzdorovať nepriateľským skupinám a vyrovnať sa s vlastnou minulosťou.

See na Apple TV+ zaznamenal sľubný štart, po stránkach kvality však príliš neohúril. Zmenila to druhá séria, v ktorej sa Momoa postavil proti svojmu bratovi v podaní známeho wrestlera a herca Davea Bautistu.

Na bratovražedný súboj boli zvedaví aj diváci, druhá séria See sa pre Apple stala najsledovanejším seriálovým pokračovaním služby. Aj napriek úspechu však prichádzajúca tretia sezóna bude pre seriál znamenať finále.

Momoa sa však s Apple nelúči a v spolupráci s technologickým gigantom v súčasnosti pracuje aj na televíznej novinke Chief of War, ktorá predstaví kolonizáciu a zjednotenie havajských ostrovov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú