Reverzné inžinierstvo je vo svete softvéru akousi zlatou baňou na informácie. Aj vďaka tejto metóde sa podarilo hackerovi známemu pod prezývkou „greentheonly“ odhaliť, s akými novinkami prídu vozidlá Tesly v roku 2020, informuje Engadget.

Na začiatok treba pripomenúť, že novinky my sa mali dotknúť iba prémiovejších modelov, teda Modelu S a Modelu X. Prvou novinkou, ktorá do vozidiel Tesly pribudne, je bezdrôtová Qi nabíjačka. Ďalej by sa mali oba modely dočkať nového typu batérií, ktorých kapacita zatiaľ nie je známa. Nové batérie však zrejme uvidíme len pri vyšších výkonnostných verziách.

Zmenou by tiež mal prejsť nabíjací port oboch modelov a používateľ, ktorý novinky odhalil, taktiež vo svojom príspevku na Twitteri spomína novú bedrovú opierku, čo môže znamenať implementáciu úplne nových sedadiel. Pribudne aj prepracované a úplne nové zavesenie kolies.

Modely vylepšené o tieto funkcie by sa mali podľa zdroja dostať do predaja už čoskoro. Okrem toho nová aktualizácia priniesla do starých modelov a ich infotainment systému nové hry či možnosť zavolať si pomoc v prípade núdze prostredníctvom služby WeChat, píše MSpowerUser.

Zdroj: Engadget, MSpowerUser, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú