Server Ulož.to sa naposledy v médiách objavil v súvislosti s uniknutými kópiami pasov slovenskej delegácie, ktorá letela na výstavu EXPO 2020 do Dubaja. Tentokrát sa však meno tohto známeho portálu spája s očkovaním proti koronavírusu. Ulož.to sa totiž rozhodlo odmeniť zaočkovaných používateľov, ktorým po overení ponúka desiatky GB pre sťahovanie obsahu úplne zadarmo, informoval Techbox.

Motivovať k očkovaniu sa snažia mnohé krajiny rôznymi spôsobmi. V niektorých sme sa mohli stretnúť s vecnými odmenami pre mladých a niektoré krajiny sľubovali finančnú odmenu napríklad v podobe očkovacej lotérie, aká prebiehala na Slovensku od augusta do októbra. Odmeniť zodpovedných ľudí sa rozhodlo aj Ulož.to, ktoré je v našich končinách známym serverom pre sťahovanie rôzneho obsahu.

Snímka obrazovky/Ulož.to

Zodpovedným používateľom, ktorí sa nechali zaočkovať proti koronavírusu, poskytne 20 GB kreditu pre sťahovanie na 6 mesiacov úplne zadarmo. Podmienkou je vlastný účet a platný QR kód z očkovania na Slovensku alebo v Česku.

Pre jeden účet je pritom možné nahrať viac QR kódov a získať tak ešte viac bezplatného kreditu na sťahovanie. Každý kredit má po započítaní 6-mesačnú platnosť. Ulož.to sľubuje, že žiadne citlivé údaje očkovaných používateľov nebudú pri overovaní ukladané.

Zdroj: Techbox, Ulož.to

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú