Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Obdobie Vianoc sa nesie v znamení obdarúvania blízkych a priateľov, no častokrát sa rôznych „darčekov“ dočkajú aj komunity ľudí ako napríklad milovníci seriálov či vášniví hráči hier. Herné štúdio Ubisoft sa rozhodlo priniesť fanúšikom Vianoce o pár dní skôr, hráči si môžu cez web firmy vyzdvihnúť hry na PC zdarma, informovali prostredníctvom Twitteru.

Vianočná akcia v podaní Ubisoftu nesie názov „Happy Holidays“ a môžeme povedať, že sa naozaj jedná o veľmi šťastné sviatky najmä pre hráčov, ktorí radi privítajú nejakú hru zadarmo. Akcia trvá od 14. decembra a do 18. decembra.

Počas týchto dní si budú môcť hráči každý deň vybrať jeden darček z dennej ponuky, dnes je na výber hra Starlink: Battle for Atlas, oblek do hry Immortals Fenyx Rising alebo skiny do novinky Assassins Creed: Valhalla.

Na uplatnenie darčeka sa stačí zaregistrovať a vytvoriť si účet Ubisoft Connect. Zatiaľ čo herné predmety sú dostupné v hrách naprieč všetkými platformami, samotné hry, ktoré sú ponúkané ako darček, sú dostupné iba v PC verzii.

Zdroj: Twitter, Ubisoft

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú