Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Netflix na začiatku roka deklaroval plán pridávať každý týždeň aspoň jeden nový film a streamovací gigant si zatiaľ stojí za slovom. Viaceré z posledných filmov služby, za mnohé spomeňme vlažnú sci-fi drámu Awake, však pôsobia tuctovo a prvoplánovo.

To by pri troche šťastia nemusel byť problém pri novom westerne The Harder They Fall, ktorý patrí k najočakávanejším filmom streamovacej služby v tomto roku a premiéru má naplánovanú na jeseň.

Pri pohľade na hviezdne herecké osadenstvo sa ani nie je čomu diviť. Hlavnú rolu v pripravovanej snímke zastane Idris Elba (Hora medzi nami) a Regina King (Teória veľkého tresku), asistovať im okrem iných bude aj vychádzajúca hollywoodska hviezda Jonathan Majors (Lovecraft Country).

Ústredné postavy vo filme teda zastanú čisto afroamerickí herci, zápletka sa bude točiť okolo zločinca Nata Lovea, ktorý zvoláva dokopy svoj starý gang, aby sa mohol pomstiť svojmu dávnemu nepriateľovi (Elba), ktorý bol práve prepustený z väzenia.

Netflix snímku opisuje ako western z novej školy v centre so súbojom znepriatelených gangov. Zaujímavosťou je, že gang Natea Lova skutočne existoval a snímka sa inšpiruje reálnymi historickými osobnosťami.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú