Český portál Czechcrunch priniesol správu, ktorou potešil všetkých záujemcov o elektromobil Tesla. Už tento týždeň príde prvá dodávka vozidiel pre tých, ktorí si prostredníctvom konfigurátoru objednali niektorí z modelov Tesla Model 3, S alebo X.

V októbri minulého roku sa v susednom Česku otvorila prvá autorizovaná predajňa Tesly. Spoločne s ňou bol spustený aj oficiálny konfigurátor vozidla, kde si prípadní záujemcovia mohli zostaviť niektorí z modelov Tesla Model 3, S a X. Odvtedy ubehlo vyše päť mesiacov a tí, ktorí si vytvorili objednávku medzi prvými, tak majú dovôd na radosť.

Tesla

Už 15. marca je totiž naplánované dodanie prvých kusov vozidiel, ktoré si majitelia budú môcť vyzdvihnúť na predajni v Prahe. Koľko kusov bude dodaných je však neznáme. Avšak, dobrou správou pre ďalších záujemcov je informácia, že ďalšie dodanie sa očakáva už v máji a to aj pre tých, ktorí si vozidlo objednajú dnes. Vzhľadom na obmedzenú výrobnú kapacitu a pomerne náročnú logistiku tak ide o naozaj minimálnu čakaciu dobu, ktorá je v mnohých prípadoch nižšia, než u iných automobiliek.

Zdroj: Czechcrunch

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú