Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Americká Tesla odhalila svoj športový elektromobil Roadster 2 ešte pred 2 rokmi. O novom superšporte výrobcu s elektrickým pohonom sme toho doteraz veľa nepočuli a zrejme sa ho tak skoro nedočkajú ani klienti, ktorí splatili nemalé zálohy. Fanúšikovia Tesly Roadster 2 si teraz môžu miesto originálneho kúsku kúpiť na oficiálnej stránke spoločnosti dokonalú zmenšeninu so všetkým, čo k nej patrí.

Nanešťastie je ponuka limitovaná iba pre USA a Kanadu, no Tesla tak aj týmto spôsobom ľuďom pripomína svoj vyvíjaný Roadster 2. Za originálny model musel záujemca zložiť zálohu 50 000 dolárov v prípade klasickej verzie a plných 250 000 dolárov pri záujme o Founders Series. Zmenšenina v mierke 1:18 však dokonale kopíruje tvary a dizajn druhého Roadsteru a Tesla ju predáva za 250 dolárov. 

Model obsahuje viac ako 180 častí a detailné spracovanie interiéru auta. Zberateľ sa pritom môže pozrieť aj pod kapotu a prípadne nasadiť na otvorený interiér pribalenú strechu. Tesla si dala záležať na detailoch a v interiéri nájdeme nielen koberčeky, ale aj bezpečnostné pásy z tkaniny. Volantom sa navyše dajú natáčať kolesá prednej nápravy.

Zdroj: Tesla 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú