Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Tesco mobile spúšťa pre zákazníkov novú programovú ponuku, do ktorej zahrnul neobmedzené volania, SMS a aj vybraný objem dát. Novinku prezentuje ako najlacnejší „nekonečný“ program s dátami na trhu. Dostupný je totiž už za 15 € mesačne, pričom zaň môže zákazník platiť aj automaticky z kreditnej karty.

Balíček Nekonečno je určený pre všetkých zákazníkov, ktorí si chcú užívať komfort neobmedzených volaní a SMS. V kombinácii s dátami získava zákazník všetko, čo potrebuje, v rámci jedného balíčka a za najvýhodnejšiu cenu,uviedla Barbora Zajacová, marketingová manažérka Tesco mobile.

Zákazník si v balíku Nekonečno nájde neobmedzené volania a SMS, spolu s 1 GB dát, ktorý je v rovnakom objeme dostupný doma i v zahraničí. Ďalší gigabajt dát si môže dokúpiť v prípade potreby za 3 €. Vďaka tejto kombinácii tak ide o najdostupnejší hlasový paušál s dátami na slovenskom trhu.

Jeho úhradu už zákazník nemusí riešiť každý mesiac manuálnou platbou, môže si zvoliť aj automatickú platbu z karty. Týmto spôsobom zaň zaplatí podobne ako za paušál.

Novinku si môžu starí i noví klienti Tesco mobile oddnes aktivovať v mobilnej aplikácii Môj Tesco mobile alebo zaslaním SMS správy vo tvare „NEKONECNO A“ na číslo 99222. S rovnakým balíkom ponúkne Tesco vo svojich predajniach aj novú SIM kartu, ktorá bude za 15 € dostupná od 28. apríla.

Ďalšie články:

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú